Een krachtige partner in het gehele werkveld van ontwikkelen en begeleiden van werknemers. Een aanrader!

Duco Hoep – Secretaris Stichting beveiligingsfonds beveiligingsbranche

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling staat voor het bevorderen van inzichten in de samenwerking en het ontwikkelen van de interactie en communicatie binnen het team.
Passus Advies bekijkt samen met u welk doel bereikt moet worden en in welke fase het team zich bevindt ten opzichte van dit doel. Aan de hand daarvan stellen we een programma samen dat het onderlinge vertrouwen vergroot, ieders bijdrage aan het team verheldert, commitment en doelen van het team vaststelt en verantwoordelijkheden duidelijk maakt.

Het resultaat van de training teamontwikkeling van Passus Advies is dat het individu binnen het team meer inzicht heeft in eigen vaardigheden en gedrag en in die van de teamgenoten. Hierdoor kan het team meer bewust gebruik maken van eigen en andermans kwaliteiten. Vertrouwen, samenwerking en communicatievaardigheden van het team zijn vergroot. Teamgenoten kunnen elkaar gerichter coachen, feedback geven en zelf ontvangen. Dit levert een positieve bijdrage aan de doelstellingen van het betreffende team, de afdeling en de totale organisatie.