We hebben inmiddels al een aantal routes de revue laten passeren. In deze verkorte loopbaantrajecten willen we medewerkers concrete handvatten bieden om de volgende stap te zetten. De persoonlijke effectiviteitsroute is een route die jou helpt om effectiever te zijn in jouw functie en werkzaamheden. Dit kan op het gebied van communiceren zijn, of op het gebied van samenwerken. De persoonlijke effectiviteitsroute is erop gericht een competentie (of meerdere) verder inzichtelijk te maken en waar nodig verder te ontwikkelen om hier in je dagelijkse werkzaamheden baat bij te hebben. Het is dus doorgaans iets waar je nu veel tegenaan loopt. Misschien in de samenwerking met andere collega’s of in de communicatie met jouw medewerkers. De hoofdvraag van deze route is dan ook: Hoe kan ik mijn competenties verbeteren?

Om hier antwoord op te kunnen geven, wordt een gedragsanalyse afgenomen in dit traject. Aan de hand van een intake en 2 coachsessies wordt inzichtelijk gemaakt welke competenties jou goed liggen en van belang zijn in jouw functie, welke invloed jouw gedrag hierop heeft en hoe we dit kunnen verbeteren. Het resultaat van deze route is een concreet en persoonlijk ontwikkel- en actieplan om jouw persoonlijke effectiviteit te verbeteren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Of heb je interesse in één van de andere loopbaanroutes die Passus Advies aanbiedt? Neem dan gerust contact met ons op.