Misschien heb je al enige tijd het gevoel dat je meer in je mars hebt dan wat je op dit moment doet. Het kriebelt in je onderbuik, je voelt je wat onrustig, maar je weet niet waar je moet beginnen. Je vraagt je af of je het wel in je hebt, en welke doorgroeimogelijkheden er dan voor jou zijn. Bij jouw eigen werkgever, maar wellicht ook op de externe arbeidsmarkt. Je zou graag ondersteuning willen in het onderzoeken naar de haalbaarheid van jouw ideeën en de opties die je dan hebt.
Juist nu, waarin je wellicht meer vanuit huis werkt en je werk (deels) verandert, begint het steeds meer te kriebelen.

Als jij je herkent in bovenstaande, dan is de Ambitieroute echt wat voor jou! De Ambitieroute is ontwikkeld voor medewerkers die graag een doorgroei willen maken. Tijdens dit individuele loopbaantraject gaan we jouw ambities concreet maken en nader onderzoeken. Het traject bestaat uit een intakegesprek en 2 coachsessies. Tijdens deze sessies gaan we jouw persoonlijke doelstellingen in kaart brengen en de benodigde ontwikkelstappen bepalen. Ook zal er kritisch bekeken worden of jouw ideeën concreet genoeg zijn en haalbaar zijn in de praktijk; oftewel, of je er echt mee aan de slag kunt gaan. De Ambitieroute kan het laatste duwtje in de rug zijn om jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Wil je meer weten over deze loopbaanroute of één van de andere routes, neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met Passus Advies voor een aanvullend gesprek met één van onze adviseurs.