Als je je de volgende zaken afvraagt: Waar krijg ik energie van? Zit ik op de juiste plek? Welke werkzaamheden en wat voor werkomgeving past bij mij? Dan kan de Balans Opmaken-route jou goed helpen. Deze route is een loopbaancheck; je huidige functie en werkomgeving worden geanalyseerd en naast je interesses, drijfveren en ervaring gelegd.

Het traject start met een telefonische intake, waarna een Drijfveren-analyse wordt afgenomen en een vragenlijst over je loopbaan tot nu toe. Middels een persoonlijke coachsessie worden deze twee onderdelen besproken met één van onze adviseurs. Om inzage te krijgen in je interesses en vaardigheden worden tevens een aantal opdrachten ingezet. Op deze wijze wordt duidelijk of de functie die je nu uitvoert, binnen deze werkomgeving, goed past bij jouw profiel; je interesses, drijfveren en vaardigheden. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt samen met de adviseur geïnventariseerd welke werkzaamheden, type functie en/of werkomgeving beter bij je past.
Het traject wordt afgesloten met een telefonische nabespreking, met als resultaat een concreet actieplan waar je verder mee aan de slag kunt.

Na het doorlopen van de Balans Opmaken-route weet je of je nog steeds op de juiste plek zit of, als dit niet het geval is, wat voor soort functie en werkomgeving beter bij je past (waar je meer energie van krijgt, gelukkiger van wordt en waar jouw interesses en talenten goed worden benut).