In gesprek met Verzuimcoördinator Audrey Regterschot van Janshen-Hanhraths Group

“Passus adviseurs zetten die extra mijl voor de kandidaat en dat wordt zeer gewaardeerd”

Voor deze nieuwsbrief gaan we in gesprek met Verzuimcoördinator Audrey Regterschot van Janshen-Hanhraths Group. Voor de re-integratie 2e spoor trajecten wordt sinds een paar jaar structureel gebruik gemaakt van deze dienst van Passus Advies. Een mooi moment om de temperatuur eens op te nemen voor wat betreft de samenwerking tussen de twee organisaties.

Janshen-Hahnraths Group, een organisatie die opereert binnen de speelautomatenbranche is met zo’n 600 medewerkers zeker geen kleine organisatie. Met een personeelsbestand van dit formaat komt verzuim regelmatig voor en daar houdt Audrey zich mee bezig. Met haar achtergrond als arbeidsdeskundige voelt zij zich als verzuimcoördinator als een vis in het water.

Haar komst binnen de organisatie is ook zeker niet zonder resultaat, want in het afgelopen jaar mag er een behoorlijke verzuimreductie genoteerd worden. En is een re-integratie 2e spoor traject toch nodig, dan weet ze Passus Advies goed te vinden.

Hoe ervaar je de samenwerking met ons? “Omdat we landelijk werkzaam zijn, hebben we te maken met verschillende adviseurs van Passus Advies en wat mij opvalt is dat ondanks verschillen in adviseurs en kandidaten; het proces eenduidig is. Dit stemt mij zeer tevreden”.

Audrey vertelt dat ze het erg tevreden is over het feit dat er tijdig gerapporteerd wordt en dat de rapportages ook inhoudelijk van goede kwaliteit zijn. “Dit is ontzettend belangrijk en het is prettig om hier niet achteraan te moeten”. Verder geeft ze aan dat een adviseur regelmatig contact met haar opzoekt om inhoudelijk te sparren over casussen. Daarnaast wordt overkoepelend regelmatig contact gezocht om de samenwerking te evalueren en dat is fijn, vertelt Audrey.

“Vanuit de medewerkers zijn er ook nog geen geluiden geweest dat men niet tevreden was over de begeleiding. Dan kun je wel stellen dat jullie het goed doen”.

Zou je Passus Advies aanraden? “Ja, absoluut! Jullie hebben kundige adviseurs in dienst en de communicatie wordt als erg prettig ervaren. Er wordt gedaan wat wordt beloofd en dat kom ik niet overal tegen. Passus adviseurs zetten die extra mijl voor de kandidaat en dat wordt zeer gewaardeerd, ook door mijn collega’s. Zeker in het geval van kandidaten die minder zelfredzaam zijn. Het maximale wordt eruit gehaald. Ik heb ook niet het gevoel dat dit per adviseur verschilt; er wordt duidelijk geen riedeltje afgedraaid”. Ze voegt nog toe dat wanneer iets even minder goed verloopt, wat de reden hier ook van is, de feedback serieus wordt opgepakt en er goed meegedacht wordt. “Dit maakt dat ik Passus Advies ervaar als een professionele organisatie”.

Wat een mooie complimenten voor onze organisatie, de temperatuur loopt er bijna van op, maar dan van het blozen. Dank Audrey voor dit mooie interview!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *